torstai 12. kesäkuuta 2014

Henkilöstöä tutuksi!

Usein asioidessaan puhelimessa, muodostuu tietynlainen kuva ihmisestä. Millaiset kasvot vastaa ääntä? Millainen ihminen siellä toisessa päässä on?

Lammaisten Energian henkilökunta näkyy katukuvassa useasti autolla ohi vilahtaessa tai asentajat työmailla kypärät tai lakit syvällä päässä. Toimistossa tapahtuva asiakaspalvelu toimii henkilökohtaisen, kasvokkain tapahtuvan palvelun lisäksi myös puhelimessa ja sähköisesti.
Nyt onkin tarkoitus antaa kasvot äänille, jotka puhelimessa tai sähköisesti asiakkaita palvelee sekä kurkistamme myös asentajien työpäivään kesän aikana.

Lammaisten Energian henkilökunta tutuksi juttusarjan avaa käyttöpäällikkönä toimiva Tuomas Kirjavainen, joka kertoo itsestään näin:

Sähköinen tervehdys!

Olen Tuomas Kirjavainen ja toimin Lammaisten Energia Oy:ssä käyttöpäällikkönä. Käyttöpäällikkö nimikkeestä huolimatta työtehtäväkenttääni kuuluu, kuten meillä monella, yhtiön tehtävät laidasta laitaan. Päävastuualueina kuitenkin energian mittaus eli kansan kielellä etäluettavat mittarit ja niiden antamien tietojen hallinta sekä sähköverkon käyttöön liittyvät tehtävät.
Sähköverkon käyttöön sisältyy myös monia mielenkiintoisia osa-alueita mm. sähköasemien (joista sähkö maakuntaan lähtee) laitteiden sekä sähköverkon kauko-ohjattavien "kytkinten" kunnosta ja toiminnasta huolehtiminen. Myös sähköverkon ohjaukset esimerkiksi työ- ja vikakeskeytystilanteessa kuuluvat osana sähköverkon käyttöön.

Työtehtävät ovat hyvin asiakasläheisiä ja teknisestä asiakaspalvelusta toimin meillä yhtenä kolmesta. Sieltä kautta asiakas löytää vastauksen mieltä askarruttavaan teknisen puolen kysymykseen.

Paikallistuntemus ja asiakaspalvelu laskunmaksusta sähköverkon teknisiin kysymyksiin ovat meidän valttejamme!

Lopuksi voisin todeta, että "kun olin nuorempi, ajattelin, että sähkö on lähes tärkeintä maailmassa, nyt vähän vanhempana tiedän sen"

Tavataan energisissä merkeissä!

Tuomas Kirjavainen
Käyttöpäällikkö
Lammaisten Energia Oy



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti