maanantai 12. toukokuuta 2014

Etuasiakkaiden sähköpyöräilystä...

Kevät on täällä ja pyöräilykelit mitä parhaimmat. Tällä kertaa pääsemme tutustumaan hiukan tarkemmin sähköavusteisen pyörän ensimmäiseen matkaan etuasiakkaan lainaviikolla.

Lammaisten Energian etuasiakas on asiakas, joka ostaa energian meiltä. Tarkoittaen, että siirron lisäksi myös energian myynti on Lammaisten Energiasta. Juuri näille etuasiakkaille haluamme tarjota mahdollisuuden sähköpyörän lainaukseen. Muutama lainauskerta on pyörillä jo takana ja kohta saatte lukea Teppo Röntysen tuntemuksia ja fiiliksiä viikon ajalta.




" Sähköpyöräily"

Miellyttävä liikuntamuoto laiskemmallekkin. Nyt kokeiluviikon jälkeen totean sähköpyöräilyn olevan miellyttävää liikuntaa. Asiakaspalvelussa opastus oli moitteetonta ja huonomminkin käsittävälle ymmärrettävää. Polkemistaito ja sen käyttö on silti tärkeää, vaikka pyörän sähkömoottori antaa vauhtia ja keventää polkemista. Vähän pyöräilykypärää käyttäneenä totesin sen nyt olevan tarpeellinen. Tosin jos kiristää leukahihnaa liikaa pullistuu posket ja puheesta ei saa selvää, ainakin omalla kohdallani.




Pyörässä on näppärä kaasukahva polkuvoiman säätöön. Painan n. 90 kg ja polkemalla sekä kahvaa vääntämällä nopeus nousee kepeästi huimaksi. Laiskemmalle riittää muodollinen polkeminen kun pyörä on liikkeellä. Tuulen nopea pyörä saa hetkessä vedet valumaan silmistä.

Pisin yhtäjaksoinen lenkki oli n. 10 km ja akku kesti mainiosti tämän. Matkalla oli hikimäkiä sekä vastatuulta, tein lenkin hymyillen ja pulssin turhia nousematta. Päivittäisiä lyhyempiä lenkkejä akku kesti useamman päivän.

Akun irroituskin oli helppoa. Onnistui tälläiseltä vähän tekniikkaa ymmärtävältä, joka vaivoin osaa ajaa hissillä 4:teen kerrokseen. Pyörää rikkomatta saa akun irti vääntämällä kahvaa satulan alta ja nostamalla satulan pois. Käänsin akussa olevan avaimen asentoon, jossa akun sai nostettua irti.

Jossain vaiheessa pyörän vauhtia täytyi hidastaa ja käsijarruihin tottumattomalta aiheutti aluksi ongelmia. Kauhun huuto ja taaksepäin polkeminen ei vauhtia hidasta.

Tulevana kesänä aion lainata pyörää uudelleen ja nauttia enemmän liikunnasta. Polvetkin kestää paremmin kun rasitus on vähäistä.

Kiitokset tästäkin nautinnosta Lammaisten Energialle!"

Tyytyväinen sähkönkuluttaja,

Teppo Röntynen




Näin hauskasti ja lennokkaasti sähköpyöräilystä kirjoitti ensimmäinen etuasiakas, joka pyörää lainasi. Kiitokset Tepolle kirjatuista käyttökokemuksista ja tervetuloa hakemaan pyörää taas matkaan.

Ja tietenkin myös muut etuasiakkaamme ovat tervetulleita lainaamaan sähköpyörää kesäisiin pyöräretkiin!

Aurinkoista alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti