perjantai 31. lokakuuta 2014

Jarkko Helin esittäytyy...

Henkilökunta tutuksi juttusarja saa taas jatkoa pienen tauon jälkeen. Tässä juttusarjassa on ollut tarkoitus tutustua henkilökuntaamme ja antaa kasvot erilaisissa sähköalan tehtävissä toimiville osaajille. Alku kesästä alkaen henkilökuntamme on kertonut itsestään omin sanoin, kuvin ja tervehdyksin. Aiempia postauksia seuraamalla löydät jo tähän saakka esiintyneet tyypit.
 
Tällä kertaa esiin astuu verkostopäällikkö Jarkko Helin. Jarkko on yhtiössämme monessa mukana ja hänelle alueemme verkosto taitaa olla tutumpi, kuin omien taskujen sisältö.
 
Jarkko kertoo itsestään seuraavasti:


Moron
 
Toisen sukupolven sähköverkkotyöntekijänä olen ollut nykyisessä toimessa 2000-luvun alkupuolelta. Työnkuva pyörii pylvään ja kaapelin paikan sopimisesta, vuosibudjettien tekemiseen toimiston pöydän ääressä. Voinet siten päätellä kumpi on haastavampaa.
 
Työpäiväni alkaa Nakkilan Järvikylästä viiden aikaan ja seitsemän aikaan käyn jakamassa työntekijöille päivän työt, jonka jälkeen häärin pääosin toimistolla. Takaisin lähtöpisteessä olen yleensä neljän aikoihin. Hienointa työssäni on sen monimuotoisuus, sekä ajoittain esiintyvät tekniset haasteet.
 
Vapaa-aika kuluu perheen parissa. Parin pojan jatkuvien nahisteluiden erotuomarina toimiminen ja rikkoutuvien lelujen korjaus ovat päätyö. Mitä edellä mainituista aikaa jää, niin rakentelen ja korjailen kaikenmoisia teknisiä vempeleitä.
Poikkea tarinalle, kun on haasteita sähkön kanssa!


/Jarkko




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti