perjantai 4. heinäkuuta 2014

Aurinkoista päivää tiskin takaa!

Hyvää päivää, kuinka voin auttaa?

Hiukan runsas 10 vuotta sitten istahdin ensimmäistä kertaa pöytäni ääreen täällä Lammaisten Energian asiakaspalvelussa.  Silloin olin pienen tytön äiti ja kotona vietetyn vuoden jälkeen oli jo aika palata työelämään.
10 vuotta taaksepäin katsottaessa moni asia on muuttunut ja moni pysynyt samana. Tyttöjä on tällä hetkellä kaksi ja kumpikaan ei ole enää kovin pieni. Perhe on myös kasvanut pienellä pojalla, tosin hän kommunikoi häntää heiluttamalla.

Asia, joka on pysynyt muuttumattomana on oma suhtautuminen asiaskaspalvelytyöhön. Olen sitä tehnyt koko sen ajan kun olen työelämässä ollut. Ja en osaisi kuvitella muunlaista työtä tekevänikään.
Osa Lammaisten Energian asiaskaskunnasta on tullut tutuksi vuosien varrella ja jatkuvasti tulee myös uusia ihmisiä ja uusia asioita. Työni monimuotoisuus onkin ollut se suurin motivaattori vuodesta toiseen.
Kivana bonuksena tässä työssäni on tietenkin tyytyväinen Asiakas. Tapahtuipa palvelu sitten puhelimessa tai toimistolla, jää itselle hyvä fiilis kun asiakkaalle jää hyvä fiilis.

Mutta mitäs sitten, kun työpäivän päätteeksi toimiston ovi napsahtaa kiinni? Olisipa mukavaa luetella vino pino harrastuksia, mutta aika minimissä on vapaa-ajan harrasteet. Kotona riittää puuhaa perheen parissa ja tänä kesänä hankittu moottoripyörä odottelee tielle pääsyä.
Kesäloma on jo nurkan takana ja se vietetään ilman aikatauluja ja kiirettä. Lomaa jatketaan syksyllä lennähtäen koko perheen voimin aurinkoon pakoon pimeää.

Aurinkoista ja lämmintä kesää täältä Lammaisten Energian asiakaspalvelusta, hymyillään kun tavataan!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti